|
Była sobie Integracja...

|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mariol

|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 09:49 Temat postu: polecane ośrodki, szpitale... |
|
|
polecane ośrodki, szpitale... _________________ Z każdym dobrym człowiekiem, który zamieszkuje Ziemię, wschodzi Słońce.
Jestem za dnia Słońcem, w nocy zaś Gwiazdą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 09:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariol

|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 15:04 Temat postu: |
|
|
Byłam tam kilka razy. Przemiły personel, warunki... Suuuper
SOFRA _________________ Z każdym dobrym człowiekiem, który zamieszkuje Ziemię, wschodzi Słońce.
|
Powrót do góry |
|
 |
Hej! Gość
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 08:43 Temat postu: |
|
|
Sofra w Mielnie?
Są tam nastawieni bardzo komercyjnie
* Jeśli chcesz ustalić indywidualnie dietę, żądają duuużej dopłaty.
* Będąc na turnusie rehabilitacyjnym (takim z dopłatą z PRON) i chcąc skorzystać z fajnej diety warzywno-owocowej musisz dopłacić ok. 400 zł. Paranoja, przecież tego rodzaju wyżywienie jest znacznie tańsze od standardowego (z mięsną chabaniną).
* Ośrodek niby organizuje turnusy rehabilitacyjne dla narządu ruchu, ale tam nie ma porządnej bazy medyczno-zabiegowej (nie znają się na poważniejszych schorzeniach).
* Wmawiają, że potrzebny jest okres 3-4 dni na aklimatyzację - w tym czasie nie ma żadnych
zabiegów.
* Przed przyjazdem żądają zaliczki, co w cywilizowanym świecie jest nie do pomyślenia.
* Praktycznie nie można z nimi nic ustalić drogą mejlową (działają bardzo schematycznie).
Ale ogólnie ośrodek jest dość przyjemny, tylko chyba powinni mu zabrać uprawnienia do organizowania turnusów dla poważnie chorych na narząd ruchu.
IMHO |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariol

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 08:49 Temat postu: |
|
|
z wszystkim się zgadzam, tylko z przedpłatą nie
ja nie musiałam _________________ Z każdym dobrym człowiekiem, który zamieszkuje Ziemię, wschodzi Słońce.
|
Powrót do góry |
|
 |
Hej! Gość
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 09:16 Temat postu: |
|
|
mariolka napisał: | z wszystkim się zgadzam, tylko z przedpłatą nie ja nie musiałam |
Udało Ci się
O tym jest na ich stronie, cytuję:
"Po dokonaniu rezerwacji miejsca telefonicznie (094) 31-89-156, pisemnie lub faksem 094 31-89-266 - (czynny całodobowo) i potwierdzeniu jej przez Ośrodek w formie skierowania, należy wpłacić zaliczkę 25% uzgodnionej wpłaty całkowitej z kwoty wynikającej z terminu turnusu na podane konto. W przypadku nie wpłacenia tej zaliczki w ciągu 14 dni od momentu otrzymania skierowania, rezerwację uważamy za nieważną". |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariol

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 09:18 Temat postu: |
|
|
to faktycznie udało mi się _________________ Z każdym dobrym człowiekiem, który zamieszkuje Ziemię, wschodzi Słońce.
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia:-)! Gość
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 12:06 Temat postu: |
|
|
Hej,
a ja polecam ośrodek rehabilitacji w Poznaniu. Przemiły personel, świetne warunki, duża baza rehabilitacyjna. Mój brat przyjechał tam jako osoba kompletnie leżąca ( poruszał juz kończynami) a wyjechał jako człowiek "człapiący" w poręczach .
Buziaki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariol

|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 13:06 Temat postu: |
|
|
wow _________________ Z każdym dobrym człowiekiem, który zamieszkuje Ziemię, wschodzi Słońce.
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia:-)! Gość
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 21:13 Temat postu: |
|
|
Jakby ktoś potrzebował namiary lub miał jakieś pytania to zapraszam.
Pozdrawiam i dobranoc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 21:13 Temat postu: |
|
|
|
|